TAM kapıdan çıkıyordum ki, Ekin (ilavelerimizin en keyifli haberlerini yapan dünya güzeli bir arkadaştır) atıldı `Onu benim için öper misin?` diye. `Tamam` dedim. Annem aradı, merak etmiş röportajı kiminle ...
TAM kapıdan çıkıyordum ki, Ekin(ilavelerimizin en keyifli haberlerini yapan dünya güzeli bir arkadaştır) atıldı `Onu benim için öper misin?` diye. `Tamam` dedim. Annem aradı, merak etmiş röportajı kiminle yapıyorum diye. `Kıvanç`la deyince `Aaa, öp onu benim için` dedi, `Ne kadar güzel bir çocuk o` diye de ekledi.
Bir kız arkadaştan mesaj geldi telefonuma `Kıvanç`ı öp benim için lütfen`... Söz konusu fotoğraf, hayatımdaki kadınları mutlu etmek için çektirilmiştir! Bu kadarını da hoşgörün artık, yaşlı başlı adamların gencecik kızları `en seksi kadın` ilan etmesinden ve torunu yaşlarındaki kızlarla flört etmelerinden iyidir.
Üstelik bizim aramızda sadece birkaç yaş fark var ve onu öpmek istediğimi söyleyince, yanağını dudaklarıma dayayan da Kıvanç Tatlıtuğ`un, ta kendisidir. Kıvanç Tatlıtuğ için şu kadarını söyleyebilirim; hayatı boyunca erkekler kendisinden nefret edecek haberi olsun! Ama yine hayatı boyunca ninesi yaşında kadınlar bile onu öpmekten kendilerini alıkoyamayacaklar! Kıvanç`ı beğenmek çok basit, çünkü o tüm cazibesi ve çekiciliği ile karşınızda duruyor, bu çocuk oyuncu değil de taksi şoförü olsa, arabadan inerken yanağına yapışıverirsiniz. Ama bazı erkekleri yakışıklı ve çekici yapan; hayatta durdukları yer, kadına davranış biçimi ve başarılarıdır. Diğer erkekler de bu farkı anlamaya çalışır ama başaramazlar. Geçen hafta İzmir`den dönerken sohbet ettik yan koltuktaki yolcuyla. Tanışma faslı; ardından laf lafı açtı ve `Siz kadınlar Özcan Deniz`i neden beğenirsiniz?`e geldi. 35 yaşlarında, üniversite mezunu ve iyi bir işe sahip bu adam, beni kınıyordu. `Siz kadınları hiç anlamıyorum` dedi. `Neresini beğenirsiniz Özcan Deniz`in?` Eski ve şimdiki kız arkadaşının da beğendiğini ekledi ve bu duruma çok şaşırdığını.
Kadınların kimi ne için beğendiğini veya kendi düşündüklerimi anlatacaktım ama İstanbul`a gelmiştik artık.
Özcan Deniz röportajımdan sonra benzer mailler gelmişti `Adamı amma da abartmışsınız, amma da şişirmişsiniz...` diyen. Kadın okuyucu ise teşekkür mesajları atmıştı, `Okumaya doymadık` mealinde. Erkek okuyucu için bir daha açıklayayım o halde; `Kadınlar sadece yakışıklı diye beğenmez bir adamı, yaptıkları, hissettirdikleri, başarıları` etkendir. Daha önce yazmıştım bir zamanlar Mesut Yılmaz, Ahmet Mete Işıkara ve Hıncal Uluç kadınların en seksi bulduğu isimler arasında yer alıyordu. Bu isimleri bir de Özcan Deniz`le kıyaslarsanız; Ahmet Mete Işıkara değil ama Özcan`açık ara` önde gider. Erkekler bir kadını dış görünüşüne bakarak ya beğenir ya beğenmez. Kadının dili, dini, ırkı, mesleği, eğitim durumu hiç farketmez. Ben bugüne kadar bir erkeğin, bir kadını `Senin eğitim durumun yeterli değil` diye reddettiğini veya seksi bulmaktan vazgeçtiğini duymadım. Uçak arkadaşım bir de `Kadınlar başka bir kadını asla beğenmez hep bir kusur bulur, kıskanır` dedi. Peki kendisi de aynı şeyi yapmıyor muydu acaba, Özcan Deniz`i kıskanmıyor muydu içten içe?
Evet milyon kere evet, kıskanıyordu! Kıskanmaya da devam edecekti çünkü yeni nesil erkek oyuncular o kadar yakışıklı, yetenekli ve sempatikler ki, insana saç baş yoldurur gerçekten. Annem, kız arkadaşlarım, uçak arkadaşımın sevgilisi ve tüm kadınlar adına, bir iyilik yaptım kendime ve röportaj yaptığım Kıvanç Tatlıtuğ`u öptüm. Korkmayın, kurbağaya dönüşmedi; o da beni öptü...
03.10.2005
2005-10-03 Akşam